Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

1rB: Experts i expertes en...

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Presentació classe 2n B

Correu electrònic Imprimeix PDF

 Bon dia familia Gaudí,

Som la classe de les fades i els follets del riu Llobregat i el nostre repte aquest curs serà protegir i cuidar el nostre riu.
Aquest any tenim un nou company que es diu Gerard i és molt graciós.
Continuem amb la Laura, la nostra tutora de 1r, i ens l’estimem molt perquè és molt bona i carinyosa amb nosaltres. Som molt feliços a la classe de 2nB amb els nostres companys/es i mestres/as.
Ens agrada treballar i estem molt motivats i motivades amb la lectura perquè volem ser uns bons/es lectores. Aquest curs de 2n creiem que serà una miqueta més difícil per tant ens haurem d’esforçar molt.
Per molt grans que ens fem mai oblidarem l’escola GAUDÍ perquè ens agrada molt.
Esperem que tingueu un bon curs!!
 

Presentació classe 2n A

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Hola a tothom!
 
Som la classe de 2nA i durant aquest curs serem “Els Mags i les Magues del riu Llobregat”. Voleu saber per què? Doncs perquè volem acabar amb la contaminació que hi ha al nostre riu, volem que tingui salut. Intentarem que la màgia revisqui al Llobregat!
Som un grup molt divertit, juganer però també sabem concentrar-nos i treballar per aprendre coses noves i interessants. Estem molt units i unides perquè ens estimem i respectem molt i ens agrada que s’hi hagin afegit tres nous companys. La nostra tutora torna a ser la Jennifer. Estem feliços amb el grup que estem formant,som un gran equip!
Ara som una mica més grans i esperem d’aquest curs que sigui tan divertit i  profitós com l’ anterior. Estem segurs i segures que serà un curs molt màgic!
 
Fins aviat.

 

 

 

Darrera actualització de dissabte, 14 de novembre de 2015 17:53
 

PRESENTACIÓ CLASSE DE PRIMER A

Correu electrònic Imprimeix PDF

Hola a tothom!! 

Som la colla de 1r A! Tot just comencem l'educació primària, un nou i emocionant camí! Tenim el disc dur ben ple d'experiències i records de la nostra etapa a l'educació infantil però encara ens queda lloc per anar sumant!
Som tots i totes molt bon amics, ens estimem amb bogeria i ens ajudem moltíssim. Ens agrada fer gresca a tota hora però també sabem que cal treballar de valent i ens esforcem molt. Tenim ganes, empenta i molta il·lusió i...ens agraden els reptes! Aquest curs ens hem compromès amb el Planeta Terra i cuidarem els boscos! Els protegirem! Per això som la classe de Defensa Forestal! Els ADF!  Voleu ajudar-nos? Som-hi!

 

 

     

Darrera actualització de diumenge, 18 d'octubre de 2015 08:19
 


Pàgina 10 de 35