Escola Antoni Gaudí

Sant Boi de Llobregat

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Home Cicle Inicial
Cicle Inicial

1r. Projecte carrer

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Un altre poti-poti de 1r! Amb el carrer, com a eix vertebrador, hem après a reciclar, a identificar i posar noms als elements del carrer, a conèixer adreces i també…numeració, operacions, escriptura i lectura i sobretot:molt treball cooperatiu! Junts, fem un bon equip! Aquí teniu una petita mostra!

 

 

 

1r. Experts i expertes

Correu electrònic Imprimeix PDF

Quan arribem a 1r ens convertim en experts i expertes i expliquem als nostres companys i companyes tot allò que sabem sobre un tema que ens agrada! A casa, ho preparem amb la família i practiquem tot allò que direm! Quan arriba el dia de l’exposició a l’aula, plegats, passem una molt bona estona!

 

A continuació, en teniu un tastet! Aviat...més!!

                  

 

 

 

 

 

 

 

PRIMER. Projecte: "El nostre cos"

Correu electrònic Imprimeix PDF


 

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE DE LA BICICLETA ESTEM “SÚPERMEGAHIPERREQUETE” CONTENTS I CONTENTES AMB ELS PROJECTES QUE FEM!  JA FA DIES QUE VAM ACABAR EL NOSTRE PRIMER PROJECTE: EL NOSTRE COS, I ARA EN TENIU UN TASTET! HEM APRÈS MOLT, I EL MÉS IMPORTANT DE TOT: LA CURIOSITAT I LA MOTIVACIÓ NO PARA DE CRÉIXER! 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ 2n A

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Som la classe de 2n A, una classe molt “canyera”.  Aquest curs tenim tutora nova i no deixem d’impressionar-la amb tot allò que sabem. Durant aquest curs aprendrem molt de mates, de llengua catalana, de llengua castellana, d’anglès, de medi... però el més important serà tot allò que aprendrem de la vida i descobrir les mil maneres de viure-la.

 

 


Pàgina 4 de 20